top of page

част от работата ми

Досега

2019-01-10_12.34.29.jpg

Пакет Мобилност I

Всичко започна през 2015 г., когато Европейската комисия предложи реформа на транспортния сектор в ЕС, известна като пакет „Мобилност“. Тази реформа се оказа изключително вредна за бизнеса в България и в 14 други държави членки, както и за потребителите в целия ЕС. Пакетът раздели Европа на център и периферия и се превърна в източник на популизъм и протекционизъм. Предложенията му заплашват поминъка на повече от 300,000 семейства в България и в Европа.  Работя рамо до рамо с българските превозвачи, с които имаме обща цел.

ЗАЩОТО ЗАЕДНО СМЕ ПО-СИЛНИ.

Selovoditel е интернет платформа и иновативно решение за борбата срещу процесите на обезлюдяване в българските селища - новият начин да популяризираме българските села сред възможно най-широка публика. За първи път българските села имат възможността да представят най-силните страни, които притежават и да докажат, че са готови за своето възраждане. Selovoditel информира за най-важните фактори, които правят едно населено място атрактивно за живот със семейството, за бизнес или пътуване.

home01.png
ALECO

A.L.E.C.O

Един от проектите, с които се гордея - вдъхновена от българин европейска програма за младежко предприемачество. От 2017 година насам тя осигурява пътуване и обмяна на опит на млади предприемачи от Европейския съюз  в страни като САЩ, Китай, Сингапур. Незаменима възможност за младите предприемачи да вземат като опит най-доброто от големите и успешни компании в света и да се върнат вкъщи и да го приложат.

O.R.E.L.

O.R.E.L. е система за обмен на информация за километражите на автомобилите в страните членки на ЕС. Платформата е замислена като средство за преодоляване на все по-често срещания проблем с превъртени километражи на автомобилите втора ръка в Европа. Информацията е безплатна и достъпна за институциите във всички държави-членки в услуга на купувачите на автомобили без значение в коя страна са произведени или използвани.

OREL.jpg
bottom of page